pátek 10. února 2023

Je čas najet na válečnou ekonomiku.

Je čas najet na válečnou ekonomiku. Na tu jsme měli najet od prvního dne. Rusáci tuhle válku plánovali 20 let a jejich ekonomika už dávno jela na válečné. Oni se vyzbrojovali a cvičili 20 let. 20 let už proti západu vedou hybridní válku dezinformací.
Je čas na odpověď. Dodávejme zbraně Ukrajině v neomezeném množství a té nejlepší kvality. A pokud russák použije atomovky, nezbude než vyhlásit russácku válku přímo. Zaspali jsme dobu a tak je načase se probudit.
Hlavně nesmíme polevit. Je rozdíl v tom, jestli bysme v tom Ukrajinu nechali samotnou od začátku nebo jí přestali teď pomáhat. Od začátku by to znamenalo zánik Ukrajiny a nový Afghánistán, ale pro nás slunce by to celkem nic neznamenalo.
Ale přestat Ukrajinu podporovat dnes, by byla prohra i západu. A znamenalo by to mnohem větší otřes pro nás a mnohem větší nebezpečí. A možná by to teprve znamenalo rozpad našich struktur. Hlavně morálních a demokratických hodnot.
Proto musíme vytrvat až do osvobození Ukrajiny, zavést válečnou ekonomiku, a zavalit Ukrajinu neomezeným množstvím zbraní a obranných systémů, a veškerého potřebného materiálu. Včetně rychlé obnovy zničené infrastruktury.

Žádné komentáře:

Okomentovat