středa 22. února 2023

Bureši a anoferte, když nechcete pomoci, držte alespoň huby.

Burešova politická divize agrofertu, začala agresivní permanentní kampaň, mířenou samozřejmě na jejich stávající voliče, plus na voliče který volili bureše (těch cca milión dalších) A doufají v to že osloví nejen těch cca 2,5 mil., ale alespoň další cca milión z nevoličů. Akorát je vidět, že se z poslední volby nepoučili. 
Češi nechtějí agresivní kampaň, jak ukázali poslední parlamentní volby, kdy vypadla čssd se svojí hustou dvojkou. Ale i poslední volba prezidenta, kde dostal bureš totálně na prdel. Bureš a jeho majetek (lidi z anofertu) jsou prostě nepoučitelní. Ale nebudeme jim to vymlouvat a tím jim pomáhat před pádem. 
Bureši s celým anofertem, držte huby. Za prvé inflaci kterou jste ještě vy sami rozjeli, a vláda P. Fialy se jí snaží brzdit jak to jde. Akorát za druhé, jste jim poškodili brzdy a tak to nejde jak by to chtěli. Tak za třetí, držte hubu a modlete se, aby se to dalo zbrzdit. Nejen kvůli vládě a společnosti. Ale i kvůli vám. Po dalších volbách se (nedej bože 🙏) můžete dostat k moci vy a bude to zase na vás.
Zembabišova vláda to rozjela, povolila brzdy (předlužený rozpočet, závislost na russáckým plynu a prázdné zásobníky plynu), a Fialova vláda se teď pokouší to ubrzdit rukama nohama a kamenama a klackama pod kola. No a bureš a jeho otroci ze sekty anofert, jim podraží nohy a ty klacky a kameny z cesty odstraňují (kritizují vše a štvou lidi proti vládě a straší lidi z budoucnosti) aby nic nepřekáželo k volnému pádu do propasti. 

Žádné komentáře:

Okomentovat