pátek 10. února 2023

Co nám má říci burešova tiskovka?

Co nám říká tiskovka bureše a jeho týmu?
Z anofertu se stalo radikální populisticko dezinformační hnutí. Mající za hlavní úkol rozdělit společnost. Poštvat společnost proti vládě a médiím. Šíření strachu a nejistoty z budoucnosti i pomocí dezinformací. A tím docílit pád vlády. 
Další dehonestovat státní instituce. Nejdříve dehonestuje Senát, Potom sněmovnu. Zatím nedehonestoval vládu a prezidenta (jako instituce myslím). Tak už víme o co ve skutečnosti burešovi jde. Ne o demokracii (kterou vlastně taky dehonestoval jako směr našeho režimu) ale o moc. 
Pokud bude hodně radikální, tak sice oslabý spd, ale i sebe. Protože Češi jsou sice hloupý, ale nejsou radikální. Radikalismus v Čechách naposledy zvítězil po válce, roku 1946. A to ještě díky okleštěným volbám a dobře skrývaným lžím. 
A burešuv anofert vyhrál díky tomu že byl zatím normálním hnutím, i když silně populistickým. Ale nyní se z něj stává hnutí radikální až extrémní. Sice nejspíš sebere voliče spd, ksčm, trikolory, a dalších extrémních spolků. Ale myslím že to nahradí jen ty, které mu odejdou. 
Protože ho volili voliči levice a populismu, ne extremismu. Ty volili spd, ksčm, trikolory dost, pes, a další extrémní spolky. Pokud se zaměří na ně, tak mu to vezme jeho vlastní voliče. Tak že, nula od nuly pojde. Nic nezíská, naopak ztratí.

Žádné komentáře:

Okomentovat