neděle 11. září 2022

preference zatím dobré vzhledem ke krizi.

Dalo se čekat, že když přijde krize, tak jdou vládě body dolů. I když, v případě dnešní krize, je v tom tato vláda trochu nevinně. Minimálně ze dvou třetin je to předchozí vládou zembabiše a russáckou agresí.
Z jedné strany jsem ale rád, že nesílí extrémní strany, a pitomiovo spd oslabilo. A komunisté rudí i oranžový a populistické béčko anofertu, očividně také a do parlamentu se už snad nikdy nedostanou.
Ale z druhé strany nechápu podporu populistického áčka anofertu. 30%, to jako fakt? 🤦 Zase na druhou stranu, co je lepší: populistický burešuv anofert nebo komunisté? To zase raději ten populismus.
Vláda oslabuje, ale jsem rád že ne moc. Asi o 5%(?) od voleb, což není zas tak moc. Lidé jsou očividně rozumnější. Chápou situaci, a snad jim to vydrží. A vláda vydrží celé funkční období, a na konci předloží skvělé výsledky, které lidi přesvědčí, že musí pokračovat. A to i přes ofenzivní metání hoven opozičními hnojomety, za podpory russácké páté kolony.
Preference tedy zatím nic moc, ale to i díky krizi, která nezaslouženě jde za touto vládou. Ale pokud tato vláda krizi zvládne, preference ji opět porostou. Protože se ukáže, že máme správnou vládu na správném místě. 👍

Žádné komentáře:

Okomentovat