pondělí 5. září 2022

Lidi, nebojme se.

A už je to tady. Burešovi se nepovedlo shodit vládu, z russácké páté kolony se vláda taky nepodělá, a tak teď zasahuje nejsilnější levicová strana : odbory. A jejich společný bůh, vládce a plátce - putler, přidal také do kotle tím, že definitivně zastavil plyn. 
Vládo drž se, nedej se. Buď silná. Vládo jsme s tebou, buď s námi. My, normální, slušní, myslící lidé, se špetkou rozumu chápeme že přišla doba, kdy se musíme uskromnit, a udělat něco nejen pro sebe, ale i pro budoucnost naší země, našeho národa, dalších generací. 
A tím hlavním bodem je, zbavit se russáckého vlivu a vyhrát tuto válku, kterou jsme nechtěli, ale byla nám russáckem a putlerem vnucena. Teď se musíme semknout, omezit své potřeby, snížit své náklady, omezit dosavadní životní úroveň. Nedovolit nikomu aby nás mohl vydírat, a tím nám vzít svobodu. Ukážeme všem kdo by to zkusil, že má smůlu. 
Vzdejme hold všem hrdinům, který bojovali a padli za vlast, za národ, za svobodu, za demokracii, svým dnešním spojením. Vzkazem nejznámějším v naší historii:
Jsme Češi. Nikdy se nevzdáme. A to bohdá nebude, aby český král (vláda) z boje utíkal. A to ani před vnějším nepřítelem, russáckem, ale ani před vnitřním nepřítelem: russáckou pátou kolonou a extrémistama rudýma i hnědýma, co byli na Václaváku, ani levicí, která by nás ráda dostala do náruče russácka: odbory, ani populistický oligarcha bureš a jeho anofert. 
Buďme opět příkladem Evropě a světu. Svou jednotou a statečností. Umíme to, jak nám dokazuje historie našeho národa. 👍 👏🇨🇿🌷 👍👏🇨🇿🌷👍👏🇨🇿🌷👍👏🇨🇿🌷👍👏🇨🇿🌷

Žádné komentáře:

Okomentovat