neděle 25. září 2022

Referendum proti vládě se zvrtlo v referendum pro vládu.

Bureš a jeho anofert, plus pitomio a jeho náckové, tvrdili že komunální a senátní volby jsou referendem o vládě. To referendum pro vládu nedopadlo špatně. Naopak, i přes vítězství bureše a jeho anofertu. Tak že, lidé podporují vládu a jsou s ní spokojení. 

Uzná to opozice a přestane vládě házet ne klacky, ale celé stromy pod nohy? Přestane opozice jen škodit, a začne být skutečně užitečnou a konstruktivní opozicí? Přestane šířit strach před budoucností a nenávist k vládě? Tak, referendum dopadlo pro vládu dobře. Uznají to? 

Pochlapí se bureš a pitomio a jejich populistická a nacistická hnutí? Asi ne, co? Očividně se nikdy nesmíří s próhrou, prozapadní demokratickou vládou, a našemu směřování na západ, do civilizace, a co nejdál od východu a russáckých barbarů.

Na počet mandátů, získala vláda třikrát víc mandátů než opozice. Referendum proti vládě se zvrtlo na referendum pro vládu. Bureši a pitomio, co ty na to? A pokud se to potvrdí i v senátních volbách, tak nebylo by na čase, přestat lidi štvát proti vládě, a naopak spolupracovat na zmírnění krize? 

Ale vám nejde o lidi, ale o moc. Vy potřebujete naopak krizi co největší, aby jste se k té moci dostali. Čím lépe lidem bude, tím hůř pro vás. Čím hůř lidem bude, tím pro vás lépe.

Žádné komentáře:

Okomentovat