pátek 10. prosince 2021

Demokracie opět prohrává.

 To je mi novinka že nakonec nejmenoval vládu. 

Vždyť to, že je pro něj ústava papír na vytření prdele, nám ukazuje už 8 let. Kdo věřil že se zachová ústavně, je debil. Fiala a jeho vláda, promrhala zbytečně hodně času a počítám že i podporu voličů. Kdyby aktivovali článek 66 hned jak ho odvezli na ARO, už jsme mohli mít novou vládu. Díky postupu Fiali a jeho vlády, nás čeká možná až půl roku ústavního soudu, který stejně lihoš pošle do prdele. A tak po tom půl roce, nás čeká další půl rok bezvládí. V podstatě se vyplňuje to, co jsem psal už loni. 

Že buď jmenuje bureše premiérem, a nechá ho sestavovat vládu neomezeně dlouho, nejdéle do konce jeho mandátu. Nebo když mu nezbude jiná možnost, tak pověří někoho jiného, ale bude mu tak dlouho házet klacky pod nohy, až to nakonec sám položí, nebo do konce mandátu. 

Ale možná zbývá jedna cesta. Nechat jmenovat vládu, kde bude Fiala premiérem a ministrem zahraničí, a po jmenování vlády, může opět jmenovat Lipavského, a podat kompetenční žalobu. Do té doby bude ministrem zahraničí i premiérem. Momentálně je to opravdu jediná cesta. 

A potom bych lihoše nakopal do prdele, vzal mu všechny kompetence co půjde, a omezil bych jeho kancelář na minimum.  

Žádné komentáře:

Okomentovat