neděle 16. července 2023

Pokud Ukrajina a jejich spojenci neztratí motivaci, tak vítězství je jisté.

Russáci si jen myslí že nejsou ve válce. Tedy že spíš ještě nenasadili vše co mohou. A to si myslí i jejich příznivci ve světě. Akorát že jsou a už nasadili vše krom jaderných zbraní. Russáci a jejich příznivci se řídí tím, že je russácko 28x větší než Ukrajina. Tak že jim to vychází že jsou skoro 30x silnější. Ale síla země není v území, a v případě russácka území už vůbec není rozhodující. Oni stromy, půda, kameny, řeky bojovat nebudou. 
Ti víc myslící příznivci russácka potom koukají na přesnější informace, a to na populaci. Vědí že russáků je 140 mil. Ale už nevidí 40 mil. Ukrajinců. Respektive nevidí že je to jen 4x víc. A už jsme u ještě příznivějších čísel než u území. A 4x menší soupeř už není tak moc slabší. 4x větší přesila se dá lepší vojenskou technikou a strategií zvládnout. A to nám právě Ukrajinci předvádějí. Já bych to tak špatně pro Ukrajinu neviděl, jak to někteří vidí. 
Zvláště jak to vidí příznivci russackého vítězství a odpůrci Ukrajiny. Hlavně nepřestat Ukrajině pomáhat. Války se především vedou a vyhrávají ekonomicky. A tady je russácko mnohem slabší než Ukrajina a její spojenci. Tato válka se vyhraje především silnější ekonomikou. A tou rozhodně není ta russácká. Tady už ty čísla jsou jasně na straně Ukrajiny. A pokud spojenci budou stále spojenci, tak Ukrajina má vítězství jisté. 
Čas už nehraje roli, ale díky spojencům nebude trvat dlouho, jak si přeje russácko a jeho příznivci. Protože počítají s postupnou ochabující pomocí Ukrajiny od spojenců. A potom by se síly mohli vyrovnat. A russácko by postupně Ukrajinu vyčerpalo natolik, že by jí nakonec mohli porazit. A to díky 4x větší populaci než vojenskou technikou. Prostě strategie russácka je v tom, že až jich padne 40 mil, tak Ukrajinců taky padne 40 mil. A russáků tu bude ještě 120 mil. 
A russáků může padnout i 120 mil. Ale nakonec prostě až padne 40 mil. Ukrajinců, tak russáků rozhodně pár milionů zbyde a ti budou žít i na Ukrajině. Nebudu daleko od pravdy, že russáci takto myslí:
Nás je hodně, podpora Ukrajiny jednou skončí, a potom se navzájem pobijeme. A tady jsme na tom lépe, protože nás je víc. 
A na straně Ukrajinců a nakonec i jejich spojenců (zatím) je ta nejsilnější zbraň. Motivace. Ta russácku rozhodně chybí a tu si nikde nekoupí, ani od svých spojenců. Motivace vyrovná i nějakou přesilu. Zvláště když není tak velká, jako ta russácká.

Žádné komentáře:

Okomentovat