neděle 11. června 2023

Zatím dobrý vzhledem k situaci.

Z jedné strany dobrý. Vládní koalice a opozice má stejné procenta. Dobrý v tom že po těch problémech které máme bych počítal s horším výsledkem. Ale dobrý i v tom, že se síly (vláda-opozice-mimoparlamentní) v podstatě nehnuli. Tedy lidi stále věří vládě, i když by volby asi dopadli mnohém hůř než dopadli. Tedy skoro 50 na 50, což by zamezilo dalším reformám. A dobrý je i to, že fašisté ztrácí a komunisté nemají šanci se dostat do parlamentu. 
Špatný v tom že ten graf pro burešuv anofert je stále alarmující. Ještě stále velké množství lidí vidí alternativu k vládě. Ale nechápou že to není alternativa k zemi a lidem, a jejich budoucnosti. Tak snad se povedou reformy a život se zlepší. A lidé pochopí že bude lépe za této vlády. A že bureš a jeho anofert, fakt není alternativa k této vládě. 
Nechápu ten odklon některých voličů od vlády a příklon k burešovu ani s tím, že jsou zklamání a podvedeni. 
Co vím tak se snaží. Ale ten bordel po vládě zembabiše hold půjde uklidit déle a hůře než se zdálo. A samozřejmě v koalici se nedá prosadit vše co jedna strana chtěla. Musí udělat kompromis. A čím větší koalice, tím více kompromisů. To se nedá nic dělat. Každopádně by se mělo připomínat, že fakt není žádná jiná alternativa, a už vůbec ne burešuv anofert.
Po shlédnutí partie (4.6.23) musí být každému normálnímu člověku jasné co je dobré a co zlé. A být vděčný že tu Bureš už nevládne. A musí si přiznat že tu momentálně není žádná jiná (lepší) varianta než vláda P.Fialy. po shlédnutí druhé hodiny, kde byl i Šmarda z ČSSD, si to jen potvrdit. Jinak oni sami nevědí co by dělali. Na otázku co by dělali, odpoví: něco jiného než vláda. Ale co? No něco lepšího než dělá vláda. Ale co??? No udělali bysme to lépe než vláda. Ale co byste udělali?!?! 
Prostě sami nevědí jen kritizují. 
A když už něco prozradí, tak by to znamenalo zase jen další zadlužování. V podstatě to co dělali doteď, a čím nastartovali inflaci a zadlužování a co bohužel teď musí dělat i tato vláda, která se to ale snaží alespoň zabrzdit, za což jí opozice kritizuje. Jistě, burešuv anofert, socani, komouši, fašisti, vám budou přidávat prachy a nebudou vám zvyšovat důchody. Ale za cenu dalšího zadlužování, což je cesta k bankrotu. 
A tomu se tato vláda svými reformami snaží zabránit. Vláda P. Fialy se snaží zabránit bankrotu a myslí na budoucnost dalších generací. Vláda bureše by se nebránila bankrotu na úkor budoucnosti dalších generací. Není jiná alternativa k nynější vládě, pokud myslíme na budoucnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat