pondělí 4. května 2020

Bude druhá revoluce?


Bureš na tv Nova, se pochlubil, jak všechny podporuje, financuje, jak se mu podařilo vyvynout, zainvestovat a podpořit výrobu roušek, respirátorů s dalších zdravotních pomůcek, aby jsme je nemuseli dovážet. Jak se o všechno dokázal postarat tak, jak by nikdo jiný, nikdy a nikde nedokázal. A už vůbec ne pravicové strany. Ty by byli zoufalý. Ještě že tu je on..... (ps: nemluvil jmenovitě o sobě, ale o vládě, ale protože vláda je přece jen on, tak jsem nepsal my jako vláda, ale já jako bureš)
Tak jestli mu to ty lidi, kteří se museli o vše postarat sami, a ještě jim burešova Anofertí rudá vláda, podporovaná prasedentem, házela a háže klacky pod nohy, uvěří, tak jsme totálně debilní národ. Těch tzv. v první linii, těch dobrovolníků co se starali, těch firem (jejich zaměstnanců) co by na vlastní náklady vyvýjeli, vyráběli a rozváželi ale díky burešově vládě Anofertu nemohli a nesměli, pod sankcemi od té vlády. Tak těch všech jsou i s rodinami milióny. Ti všichni na vlastní zkušenost poznali pravdu. K nim jistě budou patřit všichni ti, kterým vláda zamezila podnikat. Vyrábět, prodávat, stavět, a další činnosti. Které vláda nechá na holičkách.
Všichni dotčení, a nyní ještě burešem zneužití, protože si přisvojil jejich zasluhy. Ti všichni se doufám neberou, půjdou k volbám a budou volit jen strany demokratické pravice. Třeba všichni jen jednu. Ať je to ODS, TOP09, STAN, nebo KDU-ČSL. I když nebudou souhlasit se vším, co dělají. Ale tady jde o záchranu demokracie, která je momentálně ničena levicí a komunisty. Následující volby, musí být novou revolucí. Budou se konat v r 2021, tedy přesně po 30 letech od prvních demokratických voleb. I v nich drtivé zvítězila demokracie nad totalitou. Zopakujme to. Komunismus, Stbáci a oligarchismus, musíme porazit.

Žádné komentáře:

Okomentovat