čtvrtek 15. listopadu 2018

Bureši, jsi odpad společnosti.

Vyzývám všechny. Média, politiky, státní zástupce a policii, celý národ. Nenechme usnout poslední vývoj kolem Babiše. Jak se ukazuje, tak pod tlakem dělá chyby a nakonec se tak rozloží, že udělá poslední chybu a vše se provalí.
Všímejte si, jak skáče od jedné výmluvy k druhé. Jak každou novou výmluvou vyvrátí všechny výmluvy předchozí. Tak se chová jen ten, kdo je vinnen. Nevinný člověk se nemá proč vykrucovat a měnit tak zásadně výpovědi, které popřou všechny výpovědi předchozí.
Nevinný člověk se může mýlit, ano. Ale jen v maličkostech, které ale nic nezmění na předchozích výpovědí, jen je doplní. Ale jen vinný člověk se může tak mýlit, že jeho další výpověď totálně přepíše výpověď předchozí.
Jeho (Babišovi) lži jsou do očí bijící. A jen totální hlupák, nebo ten, který je Babišem alias Burešem, vydírán, nebo ten, kterému Babiš dobře platí, anebo má od něj slíbeno nějaké postavení a podíl na moci, může Babišovi věřit a brát jeho lži a výmluvy vážně, nebo ho podporovat.

Jeho lži a výmluvy ukazují jeho vinu a charakter:
O čapím hnízdě nic nevím. Čapí hnízdo patří dětem a manželce.
Čapí hnízdo, byl můj nejlepší projekt (pro novináře). Je to kampaň, lež (pro národ).
Nikdy jsem neporušil zákon. Za dluhopisy může Kalousek.
Nikdy jsem nebyl u KSČ(M) a StB. Za moje angažmá může má matka.
Mé děti jsou nemocné, neměli by se vláčet médii a po soudech (tedy asi, mám to tu napsané. 😓🤔)
Můj syn nebyl nikdy unesen a už vůbec ne na Krym. Syn byl na tom Krymu na výletě dobrovolně (mám to tu napsané, tak to musí být pravda. 😓🤔)

Už teď mafie kolem Babiše alias Bureše, vymýšlejí další lži a výmluvy. Tak aby Babiše očistili a ostatní znevěrohodnotili, včetně vlastních dětí. Je tedy zvláštní, že jeho děti, které do nedávná vedli firmy, a jeho syn ještě pilotoval velké letadlo, tak náhle onemocněli na tolik, že jsou až nesvéprávní, a jaká náhodička v době, kdy se jeho kauzy začali prošetřovat.
Ohledně dětí a Babiše: pane Babiš, milující otec, nikdy své děti, zvláště nemocné, nezapojí do svých kšeftů, zvláště podezřelých. Bude je izolovat od svého pracovně právního a politického života. Poskytne jim tu nejlepší péči, v nejlepším zařízení nebo v domácí péči, s nejlepšími lékaři, zvláště pokud bude mít takové prostředky, jako máte vy.
Mě z toho plyne, že i kdyby jste byl skvělý a nejlepší politik a podnikatel, jako že tedy nejste ani náhodou, tak jako člověk jste zrůda všech zrůd. Bastard, neštítící se zničit vlastní děti. Ne novináři. Ne opoziční politici. Ne lidé v ulicích. Ale vy, jen vy, jste hyena (omluva hyenám), lidská zrůda a odpad společnosti. Jsi zbabělec, neštítící se použít pro svou obranu jako štít, i vlastní děti  

Žádné komentáře:

Okomentovat