neděle 8. října 2017

NEBUĎME HLUPÁCI

Pro "czexit" jsou ti, kdo si myslí, že jsme pro EU (hlavně starou patnáctku), jen levní otroci, smetiště, popelnice, druhořadý lidé a kteří musí dělat, co jim unie poručí svými nařízeními, a ohrožují naší bezpečnost, imigranty islamizací. A přesvědčují národ, že odchodem z EU, na tom budeme lépe.

Tedy, zřejmě asi myslí, že už nebudeme pro EU, levní otroci, popelnice a druhořadý lidé, kteří musí poslouchat své pány (Z Bruselu). A že se nemusíme bát, že přijdeme o výhody z EU, ale jen se zbavíme nevýhod z EU. Že ty výhody, zajistí mezinárodní smlouvy, jako si to zajistili smlouvy Norska a Švýcarska, s EU.

To si opravdu myslíte, že odchodem z EU, nás najednou, jako kouzlem, přestane EU (hlavně stará patnáctka), brát za levné otroky, smetiště, popelnice, druhořadé lidi, kteří nebudou muset poslouchat nařízení EU, a tím budeme žít bezpečněji. A proto s námi velmi rádi, podepíší takové mezinárodní smlouvy (jednotlivě či jako EU), že nepřijdeme o výhody, ale zbavíme se nevýhod.

To si fakt můžete myslet, že jestli jsme pro někoho, takovej póvl, že tím póvlem, přestaneme být, když odejdeme? A pokud jsme pro EU (hlavně tu starou patnáctku) póvlem, tak s námi rozhodně nebudou chtít sepisovat takové smlouvy, které by nám ty jistoty, které máme teď (volný pohyb osob, zboží, vědy a výzkumu, nových technologií, práce a vzdělávání. Vstup na trh EU, bez cel a s jinými normami, než těmi, které nařizuje EU, v rámci společného trhu EU), i kdybychom nakonec museli splnit, ty "tolik nenáviděné" normy a nařízení.

Rozhodně ne! Pokud by jsme pro EU (hlavně tu starou patnáctku) byli póvlem, tak by jsme pro ně tím póvlem, byli tuplem po tom, co by jsme odešli z EU. Protože, jestli se teď, podle czexitů" , chovají jako k lidem druhé kategorie, tak po czexitu, se k nám budou tuplem chovat jako k lidem druhé kategorie. Tedy, žádné Norsko, Švýcarsko, ale Rumunsko a Bulharsko, a později, možná až ta Ukrajina.

A nespoléhejme, že se s námi EU, bude bavit, jako s Británií. Nebude! Británie ještě může být pro EU, silným obchodním partnerem. Ale Česko (tedy momentálně) ještě dlouho ne. Nevěřme tedy těm, co slibují, že czexitem, se okamžitě staneme "tygrem" Evropy, a že o nás budou všichni stát, a budou se tak k nám chovat. NE! My nebudeme pro EU bohatá nevěsta. Naopak, naším odchodem nepomůžeme sobě, ale EU přijde o trn v patě.

NEBUĎME HLUPÁCI!



Žádné komentáře:

Okomentovat