pondělí 2. října 2017

Máslo? A proč zrovna máslo?

Může mi někdo vysvětlit, proč se vláda, politikové, odborná veřejnost, média. Zajímají o "cenu jedné komodity?" A hlavně, komodity okrajové, či-li, nahraditelné? A proč se stoho pomalu stává, národní katastrofa, div že né, ohrožení bezpečnosti státu? Nemluvím o vodě, plynu, ropě, pohonných hmotách, energetice... Ale o jedné, a ještě k tomu, nahraditelné, potravině. A to MÁSLU!

Dobře. Nedostatek a cenu (která by ten nedostatek také zavinil) vody, energií všeho druhu (elektřina, teplo, pohonné látky) chápu. To se opravdu nedá nahradit. Voda vůbec, ostatní energetické a pohonné komodity, jen těžko. Ale MÁSLO??? Sakra! To fakt nikdo nevidí, že jsme v té "globální válce", někomu zase naletěli? A hlavně všimněte si, kdo ohledně másla, šíří ty nejhorší scénáře. Proruské strany a weby. (KSČ(M), SPO(Z), SPD,...

A média se samozřejmě přidávají. Jedni, že máslo nebude vůbec, druhý že bude, ale div že ne, za cenu zlata... A že za to může EU, Brusel, (potažmo, celý západní svět, v čele s USA.) Opravdu ten záměr, zvlášť teď, před volbami, kdy se "i kvůli máslu", zřejmě do sněmovny dostane krom "opět v hojném zastoupení" KSČ(M), i SPD. A to v takové síle, že budou moci obě strany ovlivňovat politiku v naší zemi? A tou politikou bude především, vystoupení ČR z EU a NATO?

Proč stále nejsme schopni pochopit, že jde o válku mezi Ruskem a EU. Kdy konečně někdo vezme na vědomí, že není náhodou, že veškeré krize v EU, se objevili, po nástupu a upevnění moci, Ruského diktátora, dříve člena KGB, zastánce Stalina a politiky SSSR, Putina. A že Gruzie, a nyní Ukrajina, byla a je, jen testem, kam mu svět dovolí zajít. A když mu po Ukrajině, dali EU a USA stopku, tak zjistil, že vojensky imperium nerozšíří.

A tak válku v poli, přenesl na válku virtuální, přes kterou se mu daří vytvářet páté kolony, pracující pro něj. A daří se mu. A že se mu daří, se postupně odhaluje. Ovlivňování nálad a voleb v USA, v EU. Trump, Brexit, Le Pen ve Francii a AFD v Německu, silné protiunijní nálady V4... A to vše, až po tom, kdy EU a USA, dali jasnou stopku, rozpínavosti Ruskému impériu? Imigrační vlnou to být nemůže. Byli stejné i horší migrační vlny. A tzv. "rozpínavostí islámu" to být také nemůže. Protože Arabové, muslimové, jsou v Evropě 1400 let, a v Evropě (nejen v EU), již žije skoro 50 mil (a to dlouhodobě a dávno před migrační vlnou).

A není zvláštní, že teroristické činy, se děli na celém světě i dříve, a to nejen ze strany muslimů, islámu, Arabů, ale i ze strany křesťanů, a Asijských náboženství? A není zvláštní, že i přesto, že nejvíce útoků, udělají muslimové na muslimy, a v Arabských státech, a přesto se šíří, že to je vše, válka proti křesťanství? A není zvláštní, že dnes se vše, co zavání zločinem, svádí na muslimský, islámský, terorismus a válečný akt proti západním hodnotám, Evropě? A co to bylo předtím? Před nástupem Putina?

A také je zvláštní, že v mnohem větším nebezpečí, žije Israel už skoro 70 let, ale nikomu to nevadilo. Každý křesťan a Evropan, těm teroristům ještě fandil, a odsoudil Izraelské odpovědi na ten terorismus. To najednou nebyl ten islámský terorismus, útok na křesťanské (křesťanství, stejně tak, jako islám, vznikli z judaismu), západní, demokratické hodnoty? Proč migrace, islám, Arabové, jsou nebezpečím až teď, po vzestupu imperiální politiky Ruska, a nejsou problémem už stovky let?

Jsme prostě ve válce s imperiálním Ruskem! Rusové jsou vojensky slabší než NATO, a Ekonomicky jsou také slabší, než EU a USA. Kdyby si něco začali na ostro, tak by to prohráli. Proto vsadili na politiku skrytou. Na páté kolony. Na podporu takových nálad, které rozdmychají spory, a rozklíží jednotu západu. Oni nemuseli "stvořit a vést" imigrantskou vlnu a teroristy, a zavádět problémy. Jim stačí, vzbudit v lidech strach a pocit, že je to větší problém, než je, a našeptat jim, jak se toho problému zbavit, a kdo jim pomůže se toho problému zbavit.

No a ukončím to tím máslem (příště bude co? Plínky, maso, toaleťák...?) Je před volbami, a tak k už tak propíraným "pseudo" problémům, přidáme další. Nebude máslo, nebo si na něj, budeme muset vzít půjčku. A může za to EU! To že to není pravda. Že máslo bude, a že právě, díky těm nenáviděným obchodním řetězcům, kteří na máslo udělají "akci", i stále dostupné všem, to už je přeci jedno. Nenávist k EU, už je zažehnuta, a pokud se ve volbách zadaří (volební výsledek KSČ(M), SPD, další protiunijní strany se tam snad nedostanou), úkol je splněn, a další bitva vyhrána.

Žádné komentáře:

Okomentovat