čtvrtek 12. října 2017

Volte podle důležitých témat pro všechny

Koho volit. Všichni jsou stejní. Všichni kradou a hrabou a jde jim jen o moc. Není žádný výběr. Jen se hádají a vůbec, kdyby volby mohli něco změnit, tak je zruší. A Kalousek...

Ne prosím, nezbláznil jsem se, ani nezrudl či nezhnědl. Jen popisuji argumenty některých, který nerozumí tomu, proč jsou vůbec volby. Hodně se toho zanedbalo. Nikdo nedokázal lidem vysvětlit, co to je demokracie. Teď se to už nedožene. Tak jen stručně o volbách a stranách s reálnou možností být v parlamentu.

Začnu tím posledním (teď nemyslím a Kalousek). Důkazem toho, že volby mohou hodně změnit, jsou komunisté. Protože, všude kde přišli k moci, je okamžitě zrušili. Stejně tak nacisté a fašisté.

Volte podle důležitých témat pro všechny!

Chcete-li zrušit volby, a tím tu opět nastolit totalitu, která se vždy zvrtla, volte KSČ(M), a všechny strany, které neodmítli možnou koalici s nimi. Tedy SPO(Z), SPD, ANO, Zelené, Piráty, ÚSVIT, Svobodní, ČSSD. Protože to znamená, že nemají problém s jejich názory. A za předpokladu, že by komouši vyhráli, by neměli s nastolením totality problém.

Chcete-li odejít z EU, volte KSČ(M), SPD, SPO(Z), ÚSVIT, Svobodní, a chcete-li referendum o odchodu z EU, volte k těmto stranám i ODS, ANO, Piráty.

Chcete-li odejít z NATO, volte KSČ(M), SPO(Z), SPD,

Chceteli v EU a NATO zůstat, a mít další volbu na změnu, tak volte TOP09, STAN, ČSSD, Zelené, KDU-ČSL.

Já volbu vidím. Proto jdu volit. A osobně si přeji, aby šli k volbám jen ti, kteří budou volit strany, které chtějí být v EU, NATO, zůstat v demokracii, a ponechat nám možnost volby. Ostatní klidně k volbám, jít nemusí. :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat