sobota 30. září 2017

Nedemokratické strany, neporazíme vzájemným napadáním, ale spoluprací

Zase jsem někde četl útok ODS na TOP09 (bylo to v tom smyslu, že nám TOP09, zdraží elektřinu). Sakra, kdy konečně demokratické strany pochopí, že se musí semknout, ne rozhádat. Že nebezpečí není žádná z demokratických stran. Ale všechny nedemokratické strany. Že tedy, nemají proti sobě bojovat TOP09, STAN, ODS, KDU-ČSL, ČSSD, Zelení, Piráti... Ale že se mají semknout, a bojovat proti KSČ(M), ANO, SPD, SPO(Z), DSSS, ŘN-Vlastenecká liga,...

Nikdy jsem si nevšiml, že by se navzájem napadali nedemokratické strany. A v tom vidím jeden z problémů, proč jsou lidé znechucení politikou. Že se demokratické strany, jen hádají, napadají se. A tak si myslí, že ty strany, které se nehádají, jsou tedy rozumnější, a konečně místo vzájemných napadání, budou také něco dělat, pro naší zem, pro nás. Prostě nebudou politikařit, ale makat.

Proto ANO boduje tím, že nikoho nenapadá jako první, akorát se jen "brání" napadání druhých. Což má ten efekt, že oni "konečně dělají něco dobrého, a oni (ti druzí), jim to chtějí překazit". A to jím sbírá body, a druhým to body ubírá. Protože, oni nemají čas na ty šarvátky, mají hodně práce pro zem a lidi. No, a ono to funguje. A ani nikomu nevadí to, že Babiš vlastně pracuje hlavně pro sebe, ne pro lidi a zem.

Žádné komentáře:

Okomentovat