čtvrtek 21. září 2017

Heslem voleb by mělo být. Demokraté všech stran, spojme se, proti komunistům a nacistům všech stran.

(Nejen) v těchto volbách, by mělo být hlavní: porazit konečně komouše, když už se k tomu politci, nechtějí sami přimět. A to půjde dvěma způsoby.
1) nevolit KSČ(M), SPO(Z), SPD, (ale i ČSSD, ANO, Zelené, protože to jsou strany, koketující se spoluprací s komouši.)
2) všechny demokratické strany (kam zatím lze zařadit i ČSSD, ANO, Zelené, i když s přivřenýma očima), by se měli přestat mezi sebou napadat.
3) pokud bude potřeba, tak se i spojí v koalici vládní či alespoň vládu podporující. Protože, není důležité, kdo bude vládnout, ale jak. Hlavně aby to byla vláda demokratická.
Protože není nic lepšího pro komouše, než je rozhádaná politická scéna, která je nakonec může k moci dostat.
1) naštvaností voličů, a tím větší šanci, že je (komouše), bude volit více lidí, a vyhrát volby.
2) nakonec zůstanou (komouši) pro vítěze voleb, jedinými spojenci, kterým budou moci diktovat své podmínky.
3) jim tato nejednota, v podstatě zajišťuje existenci a možnost dál šířit jejich (komoušskou) ideologii, a tak mít šanci nejen ovlivňovat vývoj, ale potencionálně i sami vládnout.
Závěr. Volby jsou (zatím, bohužel i po skoro 30 letech) o odstavení komoušů, demokracii, jasném směřování naší země. Protože, jak se zdá, tak i když ekonomicky a životní úrovní, už doháníme západ, tak v myšlení, máme ještě co dohánět.
A) Proto je na čase, se konečně spojit, a v zájmu země a naší společnosti, se nedívat nalevo a napravo, ale dopředu.
B) Zakopat nesmyslnou propast mezi pravicí a levicí, vykopanou zemanem a klausem v druhé půlce 90tých let. (dnes víme proč. Jsou to ruský kolaboranti, a plnili úkol Ruska, které se nikdy fakticky nezřeklo, své koloniální politiky, tedy ovládat svět. No a jak se dá svět ovládat? Tím že budeme rozdmýchávat spory, které vykopou hluboké příkopy nesnášenlivosti mezi všemi stranami)
C) Mít jediný cíl: demokracie, svoboda, západní hodnoty. A mít jediného nepřítele: nepřítel demokracie, svobody a západních hodnot. Což jsou všichni komunisté, nacisté, rasisté, xenofobové... Zastoupeni hlavně (KSČ(M), SPO(Z), SPD, USVIT, DSSS, Svobodní, (a bude jich více mezi pidistranami).
Schválně z této skupiny nedemokratických stran, vynechávám ČSSD, ODS, ANO, Zelení, kteří nejsou tak otevřeně protidemokratičtí a protizápadní, i když koketují s touto myšlenkou. Ale stále to jsou strany, které také nejsou vyloženě protidemokratické a protizápadní, i když si tu demokracii, svobodu, západní směřování, představují jinak.
Heslem voleb by mělo být. Demokraté všech stran, spojme se, proti komunistům a nacistům všech stran.

Žádné komentáře:

Okomentovat