pondělí 23. ledna 2017

O potrefené Huse

Rus se rozčiloval, že je ten seriál OKUPACE provokací. No, proč se nerozčilovala EU? Zřejmě tu jde o potrefenou husu, která se ozvala. Protože mi to připomíná, že tak nějak, se Rus opravdu chová. Pro EU, USA, NATO, je to jen fikce, která neodpovídá skutečnosti, a tak to berou z nadhledem. Ale pro Rusa je to, píchnutí do vosího hnízda, šlápnutí na kuří oko, o potrefené huse jsem už psal, ....

Prostě, oni (Rusové) se v tom poznali, EU a USA, NATO ne. O tom je ten jejich (Ruský) protest. A přitom je na tom zajímavé, že ten seriál neuráží ani tak Rusko, ale naopak spíše EU, NATO a USA. Rusko je nepřítel, respektive, nemá s Norskem spojenecké smlouvy. To EU, USA, NATO ano. A seriál není veden, jako agrese Ruska, ale jako zrada EU, USA, NATO, které Rusko požádalo o pomoc, aby jeho spojence, Norsko, napadlo. A místo pomoci Norsku, se naopak podílejí na agresi Ruska proti Norsku.

Rusko vlastně dělá jen to, o co je požádáno. A naopak, EU, USA, NATO, nejen že nedělají, co by měli dělat. Tedy, pomoci Norsku. Nejen ho bránit, když je napadeno, ale dokonce odstrašovat všechny jeho potencionální nepřátele, aby ho napadli. Ale místo toho, naopak jeho potencionálního nepřítele, ponoukají k napadení. No, kdo je vlastně horší? Přece spojenec. EU, USA, NATO. Ne Rusko. Tak že. Protestovat by měli EU, USA, NATO, ne Rusko.

Ale holt, ten kdo se v tom pozná, je jen Rusko, které je toho schopno. Ne EU, USA, NATO, pro které je to nemyslitelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat