pondělí 30. ledna 2017

Kde jsou protesty odborů?

Adam Komers)Řikal Andrej na ČT ve 168, že co je nám do toho? Jako do jeho finančních čachrů a machinací. Že prý to je kampaň. Tak jen aby se vědělo…
Martin Klug) A opět vůbec žádná reakce ze strany veřejnoprávní TV na takové pohrdání a aroganci. Ta reportérka přece měla na takový otevřený útok nějak odpovědět, třeba ve smyslu, že je přece placený z našich daní, má gigantický střet zájmů, meganesrovnalosti v příjmech... a nemá co držkovat. Pořád stejná písnička, vlastně je všechno v pořádku a máme si na to zvykat.


Má reakce) Tak jestli po tomto, neztratí ANO voliče, tak už vážně nevím, co se s naším národem děje. Kdyby se tak jako Zemanoid, choval Klaus nebo Havel, byli by odepsaní. Kdyby se jako Babiš, choval Nečas, Klaus, Kalousek, no a možná i Sobotka, jsou odepsaní. A s nimi i ODS, TOP09, ČSSD. Zato u zemanoida a babiše a jeho ANO, jsou stále vysoké preference oblíbenosti. Fakt nevím, co my jsme vlastně za národ.


Kde jsou sakra odbory, plnící náměstí? Když je plnila jen proto, že pravicové vlády, udělali či neudělali, nějaké zákony? Když na pravicové ministry, brali šibenice jen proto, že chtěli úsporný rozpočet, snižovali dávky, zmrazovali platy, zaváděli tzv. povodňovou daň, udělali důchodovou reformu,... V žádném případě, nevlastnil ani jeden z ministrů, podniky, média, sídla, s nejasným financováním. Natož, kdyby se na jeho firmy, sídla, financování, někdo ptal, a on by ho (ale v podstatě celý národ): do prdele.


Kde jsou odbory, beroucí se za čest, právo, pravdu, morálku, demokracii, dobro pro zem a lid? Jak to že neburcují národ? Jak to, že neplánují demonstrace, stávky, nestaví šibenice na Babiše? Sakra, copak jim vadí jen jednání pravicových politiků? Zato u levicových politiků (a Babiš, nejen vzhledem k minulosti, je brán spíše levicově), je vše dovoleno? Pravicový se jen zamračí, a šup s ním na hranici (upálit), zato levicový může krást a vraždit, a ještě se vysmívat lidem do ksichtu, a nic se neděje?

Tak, buď jsou odbory, zástupci lidí, nebo ať se rovnou veřejně přiznají, že jsou to neoficiální politická levicová strana. Protože, to co se děje, silně zavání nepoctivostí, protiprávností, lží, amorálností, totalitou, zlem, pro lidi a zem. Nebo tu jsou lidi jen pro odborové bose, aby se dostali po jejich hřbetech, do vyšší politiky?

Žádné komentáře:

Okomentovat