středa 7. prosince 2016

Máme šanci

Ono by nemělo být tak těžké porazit zemanida. Pro rozumné lidi se odrovnal už dávno. Svým slovníkem, jednáním, chováním, vystupováním. Jak se vyjadřoval ke svým odpůrcům, což je už polovina národa. Jeho trapasy u skoro poblitých korunovačních klenotů. Jeho lži o Peroutkovi, Ukrajině, Sametové revoluci, o imigrantech a jak je to on, kdo tomu brání. Jeho urážky jeho oponentů. Všechno by se dalo proti němu použít. A porazit ho jeho zbraněmi. BONMOTY A POUČOVÁNÍM! Vše by se mu mělo připomínat.
Už víme co je zemanoid zač. Že dokáže porušit ústavu a zvyklosti naší země. Tím, že obešel parlament, a dosadil si svou loutkovou vládu Rusnokovu.
Už víme, že zemanoid je nejen lhář (účastník 17. listopadu 89), když si bezostyšně plive na mrtvé (Peroutka), ale i nerespektuje zákony (rozhodnutí soudu).
Už víme, že neuznává slušnost, čest, jakákoliv pravidla fair play. Když ze strachu, že nebude zvolen, použil proti Schwarzenbergovi lži, o jeho nacistické minulosti a že chce vrátit Sudety Němcům.
Už víme, že mu demokracie moc nevoní, když bagatelizoval zločiny komunistů (zásahy policie, LM, 17 listopad 89), a snažil se nám namluvit, jak to byla vlastně šťastná doba.
(Už jen za tyto body, by jeho terminologií, musel být považován za muslima. On nás straší tím, že muslimové nebudou respektovat naší ústavu, naše zvyky, naše zákony a porušovat je. Tak v tom případě, je zemanoid muslim, když on sám je nerespektuje a porušuje!) Už víme, že si bezostyšně připisuje zásluhy jiných, nebo zásluhy neexistujících činu. Jak asi může, ze své funkce, v našem parlamentním systému, zakročit proti imigrantům?
Už víme kam ho srdce táhne, když papouškuje to, co říká jeho “chlebodárce?” (do dnes neodtajnil, kdo mu platil kampaň, ani aby zahnal pochybnosti, že to bylo Rusko. Proč asi?) Putin, s kterým se schází raději, než s hlavami států EU a USA.
Už víme, že mu nejde o ekonomiku a tím vyšší životní úroveň naší země, když místo sbližování s EU a USA, by se rád sblížil s Ruskem a Čínou, které dohromady mají s námi obchodní bilanci, něco málo přes 3%.
Už známe jeho názory na politiku a chod naší společnosti, když by jí rád konsolidoval na Čínský způsob.
Už víme, že mu nejde ani o bezpečnost našeho státu, když chce vystoupit z EU, NATO, odtrhnout se od USA, Německa, a západu vůbec. Ne přímo, ale vyzývá k referendu. A svými činy dává jasně najevo, kam by se naše země, měla dát. Na východ. Kdyby mu šlo o bezpečí země a národa, nemohl by riskovat s naší “neutralitou”, a nevidět a neslyšet, co se na východě (v Rusku) děje.
Už víme, že je to ožralé individum, které je schopno se ožírat vždy a všude, i když má program (práci)
Už víme, že je nesnášenlivý, netolerantní, zapšklý hovado, který se obklopuje jen svými kamarády, i kdyby byli bezpečnostním rizikem pro stát (kancléř Mlynář), a kdo mu odporuje, toho už nenávidí až za hrob (rektoři VŠ a velvyslanec USA Shapiro)
Už víme, že si o našem národu myslí, že jsme ožralá, dementní hovada, jak prohlásil na počátku své politické kariéry, a bohužel mu to nikdo nepřipomněl v době volby.
Není toho už hodně, aby u národa totálně propadl? Jsme národem, podle Zemana: ožralých a dementních hovad, kterými se dá manipulovat? Nebo jsme národem kultivovaných Masariků, Čapků, Schwarzembergů….????
Opravdu chceme jít na východ, než na západ? Opravdu nám východ přinese větší prospěch, než západ? Opravdu se musíme bát více západu, než východu? Tak v tom případě, má zemanoid pravdu o tom, co prohlásil o našem národě!

Žádné komentáře:

Okomentovat