středa 7. prosince 2016

A další z neuvěřitelných konspirací

Ono to zase tak horký nebude. Určitě se to nebude týkat všech, tedy 7 miliard obyvatel (pokud autor nechce naznačit, že se to bude týkat jen ČR, že? Ale i tak by musel jen pro ČR, tým sledovačů, zaměstnávat minimálně 1 milion zaměstnanců. A to jen na sledování občanů ČR). Aby to sledování, mělo cenu, tak se nemůžou data jen ukládat, ale i studovat (pročítat).
A tak by muselo vzniknout celé jedno odvětví, kde by museli pracovat stamiliony sledovačů, možná až miliarda (protože by nesledovali jen těch 6 miliard sledovaných, ale i tu miliardu sledovačů). Tedy, než vymyslí počítač, který to zvládne za ně. A takový počítač, ještě není (nebo že by ho konspirátoři už našli?). Ono totiž nepůjde o sledování "PÁR" emailů, SMSek, rozhovorů, rozeslaných dokumentů, ale o biliony, triliony, .... nepředstavitelné množství dat a informací. A to by pár lidí nezvládlo.
A tak bude muset být stejně počítač, který bude data třídit. Podle:A) podle slov, která se budou muset prověřit.(slova jako: terorismus, únos, vražda, válka, revoluce, loupež...., což by stejně nesnížilo počet sledovatelů, jen by usnadnilo neprobírat se vším, tím by to sledování odhalovalo rychleji to, co se hledá a sleduje)B) podle jedinců, skupin, stran, firem..., které se budou sledovat (nesmí jít o všechny, nebo enormní množství, jinak jsme u bodu A). Tím se rapidně sníží počet dat k sledování a tím počet sledovačů. A jsme u dosavadní mašinérie sledování. A jde tu jen o to, že se urychlí sledování zájmových jedinců, skupin, stran, firem…, protože to nebude muset jít zdlouhavou soudní cestou, ale sledovači (tajné služby) sledování zavedou hned.
A samozřejmě, že kdo nechce, aby se jeho data někam a k někomu, ke komu by se dostat neměli, dostali, tak to v dnešní době už nejde. Ale to už není o státní mašinérii, tajných službách, sledování bez soudu nebo soudně, ale o zločinu. Dnes už se nekrade jen na ulicích, ale i v kyberprostoru. Tomu se dá zamezit jen jedním způsobem. Nic, nikam, nikomu, neposílat elektronicky. Rovnou se sejít a předat si to z ruky do ruky. Nebo? Věřit v dobrý antivirový program a v demokratické instituce státu.
Rozhodně nevěřit každé konspiraci, která z vás udělá maximálně idiota na práškách.
http://www.lajkit.cz/zpravy/item/810-sirte-nez-bude-pozde-ceska-vlada-se-rozhodla-zmenit-v-totalitni-stat-tohle-ceka-kazdeho-obcana

Žádné komentáře:

Okomentovat