čtvrtek 24. listopadu 2022

Russácko a russáci musí zmizet z povrchu země

Russák je to samostatný živočišný druh slepá evoluční větev. Russáka nelze zařadit mezi žádný živočišný druh tedy je to samostatná evolučně chybná cesta která nemá dlouhodobě schopnost samostatně přežít. Proto se musí chovat jako parazit a je zralej na vymření. Doufám že už brzo.
Bez šlechtění pod dohledem lidstva, to nepůjde, a tento samostatný živočišný druh, slepá evoluční větev, je zralej na vymření. 
Russáci nejsou žádný živočišný druh. Jsou hnisem na zemi. Hnusným, zeleným, smradlavým hnisem, který je nutné vyříznout, okolí pořádně vydezinfikovat, a nasadit silná antibiotika, aby se rána opět nezanítila. Je třeba Ukrajině pomoci co nejvíce, aby ten russácký hnis zvládla. Už se dávno měli začít vyrábět zbraně a munice na plné obrátky a zásobovat Ukrajinu jako na běžícím páse, a tím nejlepším co existuje. Jinak se ten hnis bude dále šířit, a může zasáhnout i nás.
Některými jsem označován za stejného jako je russák. A říkají že nenávidím… Mojí "chorobnou nenávist" lze lehko vyléčit. Ať se russácko vzdá jakýchkoliv dobyvačných snah. Ukončí válku a odejdou z okupovaných území. Zakážou extrémní strany v čele s putinovu stranou. Potrestají strujce zločinů v čele s putinem. Zaplatí všechny škody které napáchali. Provedou hlubokou denacifikaci, dekomunifikaci, deputinifikace. Změní se v demokratickou zem, a do budoucna odmítnou podobné exesi, které tu měli 100 let.
Pak uvidíte, jak začnu mít Rusko a Rusy rád. Ale nechtějte po mě, abych měl rád, nebo abych toleroval putlerovo russácko a russáky. 
A že jsem stejný? Tak to kategoricky odmítám. Odmítám být spojován s tímto hnisem. Pokud je russák člověk, tak já rozhodně nejsem člověk. Já bych nikdy nešel vraždit děti, civilisty, znásilňovat ženy. Nešel bych ničit život jiných lidí, ničit cizí zem, zničit infrastrukturu a tím odsoudit lidi k hladu, mrazu, nebo k útěku. Nikdy bych nešel vymazat jiný národ a jinou zem. Nikdy. To člověk nikdy neudělá. Neudělá to žádný živočišný ani rostlinný druh. Vyhladit všechno je dělá vir, baktérie, hnis, plíseň. Tak jestli jsou putin a jeho okolí a jejich příznivci lidmi, tak já nejsem člověk. A jestli jsou považováni za lidi, tak jsme to jako lidstvo, dopracovali do pořádaných sraček. A potom se stydím za to, že jsem člověk. 

Žádné komentáře:

Okomentovat