čtvrtek 24. listopadu 2022

Russácko nic nechápe a proto prohraje.

Russácko toho nepochopilo mnohem víc. Ač se putler a putlerovi chvástali jak znají západ, tak že je vítězství předem jejich, tak se právě ukazuje, jak moc se mýlili. 
Russácko nepochopilo západ a demokracii jako celek vůbec. Nepochopilo, že západ se s otevřenou náručí sice vítá s diktatory, obchoduje s nimi, a nejsou i jednotní v postoji. Ale pokud je diktátor napadne, tak se spojí proti němu, a budou bránit své hodnoty. 
A teď se ukazuje, že by byli úspěšný. Russáci jsou nejhorší vojáci moderního světa. A ono se to čím dál víc ukazuje. Vždyť russáci nevyhráli ve skutečnosti jedinou válku už 200 let. Bez pomoci počasí a spojenců, a špatné logistiky a strategie nepřátel, a své rozlohy. Žádnou jen za pomoci vlastních sil, umu, strategie. 
Jejich jedinou strategií je už 200 let, zavalit nepřítele množstvím mrtvol mrtvol a vojenské techniky, a spoléhání na velikost země, počasí, vojenskou přesilu, a spojenců. Což mohlo platit před těmi 200 lety, možná ještě před 100 lety, ale dnes už ne. Jak právě ukazuje Ukrajina. Svět už je jinde, a russácku se svět vzdálil o sto let, které bude jen těžko dohánět. 
I když někdo uvěří na geniální strategii putlera, která povede k vítězství (Hitlerovci takto věřili v tajnou zbraň 👍😂). Druzí nevěří tomu ústupu. A společně jsou připraveni po kapitulaci russácka (vyhnání je z Ukrajiny) k tomu, že denacifikace byla dokončena, a že russácko odešlo z Ukrajiny, protože oni přeci nechtěli Ukrajinu okupovat ale osvobodit. A to se podařilo, tak odešli. 👍 😂

Žádné komentáře:

Okomentovat