pátek 20. srpna 2021

Český volič je prodejná děvka, myslící jen na sebe.

 Fakt nevím. Jsme opravdu tak hloupý národ, kterému je úplně jedno, jak nás západní, svobodný svět vidí? Demokratické, prozápadní strany, měly naposledy před dvěma měsíci takové preference, které by jim na vládnutí stačili. Od té doby se opět propadli do opozice, a padají stále níž. 

V čem to je? 

Nevěřím že je to tím, že si lidé myslí, že už má tolik, že už nemusí krást. Nevěřím tomu, protože dnes tu žije 80% lidí, odchovaných komunismem. Kdy jsme se učili, že bohatí chtějí stále víc a víc, a nikdy nemají dost. A kdy si to stejné, drtivá většina národa myslí i dnes, u 100% všech podnikatelů, živnostníků, farmářů. Tak že nevěřím, že burešovo bohatství, je ta správná odpověď. 

A koho volit, všichni kradou? Zvláštní, jak tu všichni kradou, a bylo tak málo vrcholných politiků potrestáno. Je tedy zvláštní, že jim vadili zloději, okrádající v milionech na úplatcích (korupce), ale nevadí jim zloději, okrádající v miliardách na dotacích od státu (z našich daní). Tak že, Nevěřím ani tomuto důvodu o čistotě bureše. 

Na to navazuje to: udělá tu pořádek a všechny zavře... Zvláštní, že ještě nezavřel (jeho vláda) jediného korupčníka, a už vůbec ne z vrcholných politiků. A už na to měl 8 let. Proč? Buď to s tím rozkrádáním není tak, jak se tvrdí, nebo je sám korupčník, a tak nemá potřebu cokoliv vyšetřit, aby ho vlastní "politika čistoty", nakonec nedohnala. Tak si myslím, že ani to není ten důvod jeho popularity. 

Na to navazuje další věc: všichni jsou mafie ovládaná lobbisty. No, pokud lidem vadili lobbisté napojení na politiky, proč jim nevadí lobbisté ve vládě? Předtím museli lobbisté složitě a mnohdy draze, pro své zájmy zaujmou politiky. Dnes lobbisty úplatky nepotřebují, protože si své zájmy prosadí sami, z vládních křesel. Takže, není potřeba lobbistů ani úplatků (korupce). Ne, ani tohle tedy nemůže být ten správný důvod podpory bureše a anofertu. 

Probral jsem odpovědi jeho voličů. Bohatství, netřeba mu tedy dalšího bohatství (korupce, krádeže, dotace), a naopak chce ty zloděje a korupci potrestat. No, jak vidíme, tak jsou to jen keci. Je tu ale jedna, a nejspíš jediná, velmi pravděpodobná možnost. 

Bureš odhadl charakteristiku českého (myslím že člověka vůbec) národa. Závist, vinění druhých, úplatnost, nevzdělanost, ovladatelnost (lži, dezinformace, hoaxi, fake...). A kdo jiný uměl nejlépe zhodnotit tyto lidské povahové rysy, než Goebbels. A bureš-babiš, jede stejnou propagandu. 

A tak krom odpovědí: je bohatý, tak nemusí krást, dokáže potrestat zloděje a vyčistit zem od zlodějů, je další nejčastější odpověď: přidal platy, důchody, dávky, a ochrání nás před světem. Ano, tohle je ten správný důvod jeho popularity. Ty předchozí také slibovali zatočit s korupcí a korupčníky. Ale žádný tehdy nepřišel s tím, že by zkorumpoval celý národ. S tím přišel až bureš-babiš a jeho anofert. 

Českému voliči je očividně jedno kdo krade, jak krade, kolik si nakrade. Je mu očividně jedno, co si o tom bude myslet svět, zvláště naši spojenci z EU a NATO. Českému voliči nejde ani o budoucnost nejen země a národa, ale ani o budoucnost vlastních potomků. Českému voliči jde jen o jedno. O své vlastní blaho. 

Na ničem nezáleží, hlavně že se mám já dobře. Smutná zpráva pro nás všechny.

Žádné komentáře:

Okomentovat