pondělí 28. prosince 2020

K volbám

 Program troj koalice spolu (ODS, TOP09, KDU-ČSL) a dvoj koalice (STAN a PIRÁTI), jsou pro mě dobré a přijatelné. Jsou i velmi podobné, tak že by neměli bránit ani vládní koalici. Za mě je dobré, že se shodnou na pro mě hlavních bodech.

1. Důchodová reforma taková, že bude základ+zásluhovost+spoření.

2. Zůstat nadále v EU a NATO. (za mě bod k dobru pro dvoj koalici za zavedení eura, který asi bude jediný střet obou koalic)

3. Orientace na západ, k demokratickým hodnotám, jasný odklon od východních a nedemokratických režimů.

4. Návrat k ústavnosti, právu, poctivosti a transparentnosti ve všech sférách společnosti, především v politice.

Program velmi podobný, neměl by být problém se složením vlády. 

Jen prosím obě koalice. Nebojujte proti sobě. Je jedno kdo z vás vyhraje a bude mít tedy premiérské křeslo. Nakonec, i ten druhý bude moci toho prosadit z programu dost. Zvláště proto, že máte obě velmi podobné programy, tak že je jedno, kdo z vás ten který bod prosadí.

Také upozorňuji, že ani jedna z vašich koalic, rozhodně nezíská 51% a tím většinu. Tak budete potřebovat někoho do vládní koalice. A pokud budete před volbama na nože, jak budete moci po volbách složit koalici? Bude to oposmlouva II, která přinese akorát totální ztrátu důvěry voličů v politiky.

Počítejte také s totální válkou proti vám. Vedené zemanem, babišem, filipem a hamáčkem. První odstřeďování už zažíváte, zvláště Piráti. Ti už zažívají i první útoky. A věřte, že je to jen zahřívací kolo. Teprve je to jen příprava na skutečnou ofenzívu. Ta pravá ofenzíva přijde, čím více budou vládní strany ztrácet dno pod nohama a čím více se budou blížit volby.

Musíte být pevní, svorní. Čím větší palba, tím musíte být jednotní a silnější. A věřte, že hradní ruská pátá kolona a čínské hradní zastoupení, zastoupené lihošem, bureš a jeho anofert, hamáčkova komunistická strana I a filipova komunistická strana II, vás nebudou šetřit ani náhodou. A použiji proti vám všech zbraní, které znají.

Nezklamte nás, bude to velký boj. Skoro se mi chce ho nazvat občanskou studenou válkou. Proto, Nebojujte proti sobě, ale proti společnému nepříteli. Jinak prohrajete a s vámi i my všichni. Svou pevností, jasným programem, tedy v první řadě přesvědčte nás, vaše voliče.

Přeji nám všem, do nového roku, především úspěšné volby, konec této zemano-burešovi vlády. No a samozřejmě všem, hodně štěstí a zdraví.

Žádné komentáře:

Okomentovat