sobota 20. října 2018

Co drží na živu Zemana?

Já jsem jen zvědavej, jestli se jednou dozvíme, jak zemanoida udržovali na živu. Jestli nějakými drogami, nebo mu stačila jeho zlá povaha, která mu na čas stačila napumpovat život do žil.
Znám vyprávění o báječném a skvělém herci a člověku Miroslavu Šimkovi, který už s pokročilém zlém zdravotním stavu, kdy mu v zákulisí museli dávat injekce, tak když vždy přišel na jeviště, tak stále exeloval. Ožil a nikdo by na něm nic nepoznal. Stejně se tak choval další báječnej a skvělej herec a člověk, Vladimír Menšík.
Probůch, nechci tyto ikony člověka srovnávat s tím dementním zmrdem, vředem na lidské rase. Jen chci říct, že jsou mezi námi tací, kterým vlije život do žil práce, společnost lidí, jejich zájmy, prostě svět kolem nich. Někteří toho využijí pro šíření radosti, štěstí, pochopení a klidu, a vykouzlí na tvářích úsměv a v duši naději. A jiní pro šíření zla, nenávisti, závisti a vzteku, a vykouzlí na tvářích smutek a v duši zmar.
A jistě všichni víme, co nám vykouzlili lidé jako Šimek a Menšík, a tvor jako zemanoid.
Jen dobří lidé dokáží šířit dobro, radost, pozitivní pohled na svět. A špatní lidé dokáží šířit jen zlost, nenávist, negativní pohled na svět. Dobří lidé se radují ze života, špatní lidé se mstí za život. Jestli to není tím, jak se oni chovali, tak se jim to vrací. A proto ti dobří lidé nemají potřebu se mstít a ti špatní se radovat.
Jestli lze člověka a jeho život, shrnout jednou větou  tak u Zemana by to byla tato věta: zloba, závist, svár a strach. 

Žádné komentáře:

Okomentovat