úterý 18. září 2018

Jsme neinformovaní, hloupí, nebo xenofobní?

Je třeba, aby konečně někdo lidem řekl, že (ne)bezpečí terorismu nespočívá v tom, jestli (ne)přijmeme pár stovek uprchlíků, migrantů, a už nám vůbec nehrozí nebezpečí od dětí. Ale spočívá to v tom, jak se sama společnost, bude k těm uprchlíkům chovat a jestli má dobře fungující bezpečnostní složky. Oni se teroristé nebudou ptát, jestli a kolik, tu máme muslimů, emigrantů, uprchlíků, dětí, žen a mužů, před tím, než se rozhodnout k teroristickému činu. Prostě, když budou chtít udělat teroristický útok, tak ho udělají, bez rozdílu toho, jestli tu máme 0 nebo milión migrantů, muslimů, uprchlíků, dětí, žen a mužů.Je třeba, aby konečně někdo lidem řekl, že (ne)bezpečí terorismu nespočívá v tom, jestli (ne)přijmeme pár stovek uprchlíků, migrantů, a už nám vůbec nehrozí nebezpečí od dětí. Ale spočívá to v tom, jak se sama společnost, bude k těm uprchlíkům chovat a jestli má dobře fungující bezpečnostní složky. Oni se teroristé nebudou ptát, jestli a kolik, tu máme muslimů, emigrantů, uprchlíků, dětí, žen a mužů, před tím, než se rozhodnout k teroristickému činu. Prostě, když budou chtít udělat teroristický útok, tak ho udělají, bez rozdílu toho, jestli tu máme 0 nebo milión migrantů, muslimů, uprchlíků, dětí, žen a mužů.
A příklady z reálu nám ukazuje, že na množství, národnosti a víře nezáleží, ale že záleží na bezpečnostních složkách státu. Protože zatím jediný teroristický čin a příprava na něj, spáchali v ČR a SR, sami Češi a Slováci (respektive, občani Česka a Slovenska). Tedy, žádní araby, muslimové, islamisté, migranti, uprchlíci, a už vůbec ne, jejich děti.
Je třeba lidem vysvětlit, že v Evropě jsou milióny muslimů už 1400 let, a stále nejsme pomuslimštění. Že dnes se už víra nešíří válkami a dobíváním. Že jsou na světě 2 miliardy muslimů, a každý není terorista, a už vůbec se nikdo, ani Arab, nerodí jako terorista. A kdyby byli všichni Arabové a muslimové stejně radikální, tak by nikdo z nemuslinských států, nemohl letět na dovolenou do muslimských států. A že né v každém muslimském státě, je uplatňován zákon šaría a zahalování žen. A že jsou země v Evropě, kde je silná muslimská menšina, a nejsou to země chudé, zbídačené, islamizované. Naopak to jsou země bohaté, křesťanské, jako Německo, Francie, Švédsko.
Proto je proti křesťanské, proti evropské, odporující evropským a křesťanským tradicím, že nechceme přijmout uprchlíky, migranty. A pokud jde o děti, tak je to přímo zločin proti lidskosti. A je to hloupé až debilní. A je to o to zločinné, hloupé a debilní, o co víc se tak děje z populismu. Kvůli volbám. Protože dnešní postoj zemanoida, babišoida a mnoha politiků, je jen populismus. Kdyby byl národ naopak nakloněn uprchlíkům, migraci, nebyl xenofobní, tak ti stejní, budou do Čech lifrovat muslimy, jako na běžícím páse.

Žádné komentáře:

Okomentovat