středa 2. května 2018

Zastánci czexitu, jsou známkou neinformovanosti, nepochopení a hlouposti až zrady

Volby a referendum, jak rádi příznivci a přátelé ruska a číny, socialismu, czexitu, a putina srovnávají, je jako srovnávat traktory a brambory.
Jinak, volby něco změní maximálně na 4 roky (pokud si nezvolíme extrémisty - ksč(m), spd, spo(z), dsss, apd.) Ale referendum, a zvláště o mezinárodních smlouvách, je rozhodnutí na desítky let, né-li na furt.
A stále se nebere na vědomí, že Británie je proti nám gigant, který bude stále silným partnerem EU, a proto je tak zdlouhavé a náročné vyjednávání, aby se zachovalo co nejvíce společného a možného. Ale z Českem bude EU, srovnána ras dva, a v náš neprospěch.
Což vlastně nechtěně přiznávají všichni zastánci CZexitu. Říkají přeci, jak jsme jen vazalové, jak nás vykořisťují, jak po nás šlapou a zadupávají naší národní identitu...
Co myslíte, jak budou při vyjednávání o odchodu, jednat s námi? Když jsme podle odpůrců EU a zastánců CZexitu pro EU, dnes jen kusem hadru. Co pro EU, budeme potom? Určitě ne víc, než jen ten kus hadru.
A na závěr pro ty, kdo věří v nějaké dodatečné mezinárodní smlouvy s EU. Švýcaři, Norové, a nyní i Británie, musí mít pro obchodování s EU, takové zákony, vyhlášky, normy, nařízení, jako má EU. Jinak by nemohli na společný trh EU. Tak že se stejně nezbavíme legislativy EU. A ještě hůř. Budeme se muset už jen podřídit (pokud budeme chtít obchodovat v EU), aniž bychom do toho mohli mluvit. To teď můžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat