neděle 22. dubna 2018

O co Zemanovy jde

Projev soudruha junáka se železným zdravím (zemana) na sjezdu KSČ(M) ukazuje o co mu šlo a jde. A z jeho jednání za poslední léta, jak toho docílit.
Chtěl by tu socialismus s lidskou tváří a neutralitu (bez EU, NATO) našeho státu s tím, že se opět zaměříme na východ, protože přece patříme na východ, ne na západ. Důkazem je nám to, že je nám blíže socialismus než kapitalismus. A socialismus vane z východu. A socialismu s lidskou tváří (jeho slovy: demokratický socialismus), nám zajistí jen KSČ(M), ČSSD, ANO a tu neutralitu jim pomůže vytvořit SPD. Všechno to jsou nejdemokratičtější strany, kterým jde o blaho lidu a státu. Ostatním stranám jde, jen a jen o vlastní zisk a prospěch, proti zájmu lidu a státu.
Když sečtu hlasy ANO, ČSSD, KSČ(M), SPD (a všech nepostupujících stran), tak mě vyjdou hlasy voličů zemana. Tak co voliči zemana, alias ANO, SPD, KSČ(M), ČSSD. (skoro 3 mil., což je necelých 40% všech voličů, a 60% těch, kdo šli volit). Opravdu chcete socialismus, vedený "demokratickými" stranami, a chcete neutralitu (bez EU, NATO) a opět se přibližovat východu než západu?
A co Češi. Chcete se vést touto menšinou národa (40%), a být jen ovce, kterým je všechno jedno proto, že se máte dobře. A čekat tak, až se přestanete mít dobře, abyste se ozvali a změnili to?

Žádné komentáře:

Okomentovat