středa 20. ledna 2021

Jak vidí svět Britové

 Jak Britové vidí svět? Jestli jste Čech, Slovák, nebo hůř, Polák. Prostě někdo východní Evropy a bývalého sovětského svazu. Prostě Slovan. Tak to jste pro Brity větší póvl, než černoch, Arab, Ind... oni slovany nemají rádi. Víte proč vlastně byl brexit? Kvůli nám, Slovanům, a především Polákům, ne kvůli imigrantů, kvůli kterým chtějí někteří u nás czexit. Však také hlavní ikonou příznivců brexitu byl polský řemeslník (myslím že konkrétně instalatér). 

Britové jako bývalé impérium, jsou na Afričany, Asiaty, původní Australany, původní Američany,  zvyklí, protože s nimi žijí po tisíc let. Tedy přímo, protože půl světa jim kdysi patřilo, a považovali ho i lidi v něm, za svou zem a tedy za svůj lid. Jistě, ještě před válkou, to bylo soužití pán a sluha, ale i ty sluhové prostě byli součástí jejich domova no. 

Zato evropané, vždy byli jen sousedi. Tedy někdo cizí. A proto se Britové celou dobu od Evropy, tak trochu distancují. A Slované byli pro ně hodně vzdálení sousedi. Něco jako, západní evropané jsou z jedné vesnice, a ještě vesnice, kterou dělí říčka. A oni jsou na jednom břehu, ostatní na tom druhém. Proto ten distanc. A východoevropané z vedlejší vesnice. A jak to tak bývá, tak se dvě vesnice nikdy nemají v lásce. 

A teď si představte, že se ty dvě vesnice, jednou dohodnou se spojit. A tak ti lidé z té slovanské vesnice, začnou volně pracovat a žít v té neslovanské vesnici. Což se už vůbec nelíbí těm z druhého břehu té neslovanské vesnice. A tak se jednou rozhodnou, že z toho spojení vesnic odejdou, a stanou se samostatnou vesnicí. Protože jen tak si mohou udělat svou vyhlášku, kterou zakážou volný pohyb po své vesnici, těm cizím Slovanům. 

I proto je mi záhadou, proč všichni ti naši "vlastenci" a zastánci velkého slovanství, a spojenectví všech Slovanů chtějící czexit, mají za vzor Británii, Brity, brexit, když jsme pro ně větší póvl než ti námi (jejich. "vlastenců" od okamuri a zemana) nenávidění černoši a Araby? Jak to, že se naopak neozvou s protestem, že Slované nejsou žádný póvl, a nezastanou se "polského instalatéra". A nejsou naopak pohoršení a na Brity naštvaný? Očividně jsou okamurovi a zemanovi příznivci, rozpolcené osobnosti, nebo osobnosti s velmi, ale velmi nízkým intelektem. 

No a z toho postoje Britů k Slovanům, se dá také odpovědět, proč se Britové zachovali v Mnichově 1938 tak, jak se zachovali. Nejen že nebyli našimi spojenci (jak se tu stále chybně intepretuje), ale on je především nějaký slovanský stát, někde v "zapadlé džungli" ani nezajímal. I proto byli poslední z tria Británie-Francie-USA, kteří odvolali Mnichov a zasadili se o návrat před Mnichovem. Tedy k obnově Československa a to v původní hranici. 

Tak jestli se k vám Britové chovali špatně, tak proto, že jste pro ně ze špatné vesnice, o to víc nerozumím tomu, že jsou Britové pro naše "vlastence" tak obdivovaní. 

Žádné komentáře:

Okomentovat