úterý 2. května 2017

Co si Zeman myslí?

To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Je to suché konstatování skutečnosti: Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.
Projev Miloše Zemana k referendu ve federálním Parlamentu, 21. Ledna, 1992
3 mil. (respektive 5m. v ČSR) lidí (jaká shoda, počet jeho voličů, plus pár navíc) jsou slabí (hlupáci) duchem. 1,5 mil. (respektive 2m. v ČSR) lidí, je alkoholik, debilní, dementní (zřejmě jádro jeho voličů). 5 mil. (respektive 7,5 v ČSR) lidí, má podprůměrný intelekt (voliči jeho, socanů, babiše, komoušů, okamury, apod.) Pokud má tento dementní (jeho vlastní slova o sobě, viz., jeho prohlášení: to jsem ještě nebyl dementní, k podpisu k prodeji mostecké uhelné) alkoholik (to neprohlásil, ale osobně předvedl) pravdu, tak doufám, že mluvil jen o polovině národa (s tím podprůměrným intelektem), který ještě rozdělil na ty slabé duchem, debily, dementy a alkoholiky. Protože, jinak by mluvil o celém národě (5+3+1,5=9,5 mil.. A nás je 10 mil., respektive 7,5+5+2=14,5 m.. A bylo nás 15 mil.)
Ale myslím si, že jak jsme ho poznali, tak sto procentně mluvil,  jen o voličích, kteří nevolili levici, ale pravici, A vzhledem k době, kdy pravice měla nadpoloviční většinu (kolem poloviny voličů), nejsilnější stranou byli ODS (třetina voličů), je mi jasné, že voliči pravice, mají pro něj, podprůměrný intelekt, třetina (voliči ODS) jsou slabí duchem, a každý sedmý (zřejmě z průzkumů, jádro voličů ODS), je dementní, debilní a alkoholik. Dnes by tou sedminou myslel, tvrdé jádro jeho odpůrců (tzv. Pražská kavárna), třetinou voliče pravice, Kalouska, Schwarzenberga, no a tou polovinou, by myslel všechny, kdo nevolí jeho a levici, a ANO.
No, a nebo to taky bude obráceně, vzhledem k tomu, že se chová i jako president, jako vesnický buran (tím nezesměšňuji vesničany, ale používám běžný zažitý termín, pro lidi sprosté, nevychované, netolerantní,  pravidelně nalité…). Že si spočítal, že jeho může volit min. třetina národa (slabí duchem, s počtem nevoličů, pohodlná většina k vítězství, a dobré jádro jeho trvalých voličů), až polovina národa (podprůměrný intelekt). No, a pro takové voliče, se přeci nemusí chovat inteligentně, uctivě, vznešeně, vzdělaně. Ale jako buran, na kterého si možná jen hraje, což by dokazovalo jeho inteligenci, ale zároveň i to, co si myslí, o našem národě. A To je jediné vysvětlení, proč má i přes své vystupování, tolik podpory.

Žádné komentáře:

Okomentovat