pondělí 22. května 2017

Zemanoid se definitivně zbláznil!

Kájínek je vrah a psychopat, který si ještě užívá toho, že je známý zločinec. Ty, které nepřesvědčí opakované odsouzení od nejnižšího k nejvyššímu soudu, o jeho vině. Těm položím otázku. Jak by bylo vám, kdyby jste byl nevinný, přesto opakovaně odsouzený (opakovaně potvrzený, že jste zločinec), a hned na doživotí? Jak by to zamávalo s vaší psychikou? Já bych se rozhodně složil. Byl bych zničený, a nejspíš bych spáchal sebevraždu. Nejspíš bych byl nejen duševně, ale i tělesně, sešlý. Rozhodně bych nebyl vysmátej, stále v plné síle psychické i fyzické.

A také by se někde v archívech, našel i na kameru natočenej rozhovor, kde odpovídal na svou kriminální minulost (asi se zapomnělo, že on nebyl poprvé odsouzen za ty vraždy. Ale už od puberty, byl stále v pasťáku či kriminále. Žádný svatoušek do těch vražd, rozhodně nebyl) stylem, jako by mluvil o "řemeslu". Dokonce se považoval za "mitra oboru". A vlastně by mu okradení (v případě vykradení bytu), měli poděkovat, že jim to pojišťovna zaplatila, i to, co neměli, protože, když se vloupával, tak nenechal žádné známky vloupání. Ale byl tak "dobrý", že při odchodu poškodil vstupní dveře, aby to poškozenému uvěřili, a mohl tak na pojišťovně i vydělat. TAKHLE MLUVÍ NORMÁLNÍ ČLOVĚK?!?!

A na otázku, co bude dělat venku, pokud mu vyjde omilostnění či snížení trestu, či osvobození, tak se přiznal, že: by si ještě nakradl, aby měl dost peněz na důchod, a nemusel dělat. TAKHLE MLUVÍ NORMÁLNÍ ČLOVĚK?!?! Tak že, Kájínek, stále vysmátej, fit, při síle, bez viditelných psychických, zdravotních, fyzických následků z kriminálu, kde byl jak jinak "nevině". Se teď dostane ven. Jistě se v krimu poučil, zapřemýšlel nad svými chybami, a jistě se z nich poučil. A jde si nakrást na důchod, aby si potom mohl užívat svobody.

Tak jen doufám, že jeho první akce, bude u ožralého, dementního, rudého kolaboranta, zemanoida doma. A jistě, bude to opět "humánní" bytař, aby škodu zemanoidovi, proplatila pojišťovna.

Žádné komentáře:

Okomentovat