sobota 3. července 2021

Volby prohráváme

Poslední preference stran značí to, že lidé podléhají masivní agresivní kampani, proti Pirátům. Lidé věří, že vítězstvím Pirátů, se vrátí komunismus, že se z nás stane islámský stát, a ulice budou zaplaveni feťáky. A nakonec naše země a národ, zanikne.

Momentálně tuto kampaň vede sice vláda s prasedentem (zemanoid, ANOfert, ČSSD, KSČm, SPD), ale co hůř, celkem hodně jim v tom sekunduje i koalice Spolu. Hlavně ODS a TOP09. Tedy někteří její členové.

Sakra, to si koalice Spolu neuvědomuje, že tím mohou celý boj prohrát? Už teď v některých průzkumech obě koalice nezískávají většinu, a stejně by museli s někým složit vládu.

A nebo, bojím se toho, snad počítají s tím, že by nakonec přece jen, složili vládu s ANOfertem? Jen by si dali podmínku, že v něm nesmí zůstat babiš? Jestli ano, tak chci jen připomenout, že ANO je babiš, a babiš je ANO, a že jedno bez druhého není.

Jinak, v anofertu není podvodník a zloděj jen babiš, ale celá ta parta je prolezlá zloději. Proč myslíte, že tak drží při sobě? Z lásky k vůdci? To asi ne, že?

Tak pokud nedostanou obě koalice rozum. Zvláště koalice Spolu. Tak tu máme na další 4 roky babišovu vládu anofertu. Je třeba přestat spolu bojovat, a zaměřit se na boj s vládou zemanobabišovou.

Více propagovat svůj program, i případný společný vládní program, a více připomínat špatné vládnutí této vlády prasedenta a anofertu. Ne se okopávat. Protože i to odvádí vaše voliče. Jak chcete vládnout, když se okopávate už teď?

Žádné komentáře:

Okomentovat