pondělí 22. ledna 2018

Otázka, doufám že jen řečnická

Zajímala by mě otázka, zda-li by se Zeman, v případě, že nepostoupí, příště pokusil kandidovat s tím, že by do prvního kola, také nevedl kampaň. Tedy, že by se nezúčastnil jediné debaty. A také by to vysvětlit tím, že lidi přeci vědí jak dělal presidenta, tak nemá potřebu jim to připomínat.
A jestli se dožije další volby, ale už mu zdravý nedovolí, ani vstát z postele, tak nebude sám kandidovat. Tak by mě zajímalo, jak by okomentoval, kdyby stávající president, také nechtěl dělat kampaň (ač by jí očividně dělal, ale sváděl by to na konání, jeho příznivců), nechtěl se zúčastnit debat s vysvětlením, že on to nemusí, za něj mluví jeho práce.
A jsem také zvědav, jak by takové jednání, okomentovali Zemanovi příznivci a voliči.

Bohužel se ale na tuto otázku, nikdy nedočkáme odpovědi. Protože doufám, pevně v to věřím. Že už se na hrad, nikdy, v žádném případě, nedostane něco, co tam teď je. Že už se tam nikdy nedostane, takový zbabělý, nečestný, neuctivý člověk. Nerespektující ústavu, zákony, zvyklosti našeho právního, kulturního, společenského systému a společenství. Že tam vždy bude úplný opak Zemana. A toho nikdy ani nenapadne, se tak zachovat, a už vůbec ne, to udělat. Tak že, má otázka zůstane jen otázkou akademickou, hypotetickou, řečnickou.

Žádné komentáře:

Okomentovat