neděle 21. ledna 2018

Národe, přestaň blbnout!

Český národe, přestaň už konečně blbnout s Kalouskem! Kalousek je 70% z vás, a hlavně politiky na nejvyšších místech (Babišem, Zemanem), natolik nenáviděným, že je absolutně vyloučené, aby se na Kalouska už nevedlo vyšetřování a nebo už nebyl u soudu (odsouzení nepočítám, vzhledem k délce soudních případů. Ale minimálně by musel být vyšetřován, nebo už souzen)
Ta nenávist tedy sama vylučuje jakékoliv, byť jen podezření, z trestního činu. Je vyloučené, aby Zeman, jako premiér (a celá vláda ČSSD) 1998-2006, a nynější vláda a Zeman presidentem 2013-2017, neiniciovali vyšetřování Kalouska.Ta jejich nenávist ke Kalouskovi, jeho vinu z jakéhokoliv zločinu, prostě vylučuje.
Je také absolutně vyloučené, aby se v případě, byť jen přečinu, natož zločinu, média nevrhla na Kalouska, jako supy na mršinu. Vzhledem k tak velké populaci, která Kalouska nenávidí, by média měla obrovské zisky, z kauz Kalouska.
To že se tedy nevede proti Kalouskovi, byť jen přestupkové řízení, natož vyšetřování a obžaloba z trestného činu, tím že média nepořádají hon na Kalouska, jako v jiných případech, zvláště v prvních 20 letech naší svobody, tím se ukazuje, že Kalousek se ničeho protiprávního a nezákonného, nedopustil.
Pročetl jsem si seznam údajných Kauz Kalouska. Všechna obvinění spojuje pár věcí: Byl na ministerstvu, když se dělali smlouvy, z kterých se stali kauzy. Jako náměstek, doporučoval firmy ministrovi. Znal se s některými lidmi v některých firmách. Tyto tři věci stačili soudci "Lynči" (veřejnosti, s nutnou dávkou mediální pomoci, a pomoci i politických odpůrců), k lynčování Kalouska, a na věčné časy.
Já v tom ale jen vyčetl, že si jako úředník, pořádně neprověřil informace, a že se případně spletl. Jak se to může stát každému. A rozhodně odmítám, aby byl někdo odsuzován jen za to, že se pohyboval někde, kde se stal trestní čin, nebo že si dostatečně neprověřil informace (které mu mohli být i schválně zatajeny), a že znal někoho, kdo s tím měl něco společného.
Takto by jsme mohli s každým zločincem, odsoudit další desítky lidí. Protože, každý zločinec, má kolem sebe rodinu, příbuzné, známé, sousedy, spolupracovníky. Tak že, národe. Budeme s každým zlodějíčkem, násilníkem, vrahem, soudit a zavírat všechny, kdo s nimi přišli do styku???
Národe, přestaň blbnout! Kalousek slouží jen jako zbraň pro skutečně nepoctivé politiky! Ať uděláme, co uděláme, svedeme to na Kalouska. A národ nám to sežere! A my jsme čistí, a můžeme páchat své dílo dál.....


Žádné komentáře:

Okomentovat