pátek 12. listopadu 2021

Chce to jasné a konečné řešení.

 Pokud funguje očkování proti covidu, tak ať zavede povinné očkování na covid, jako jsou jiná povinná očkování od narození. A po 100% očkovanosti, už netřeba roušky a další opatření. Nebo nefunguje očkování, potom proč očkovat? 

Ať vláda rozhodne o povinném očkování s tím, že očkovaní už budou žít bez roušek a dalších nařízení, a neočkovaní než se naočkují, budou mít roušku a bude jim omezen pohyb (jen domu a do práce). 

Nebo ať se neočkuje a netestuje, protože oboje je k hovnu. A ať se vyhlásí, že lidi budou celý život chodit v rouškách, a když se zvýší úmrtnost a hospitalizovaní, tak se prostě zavede lockdown. 

Ale ať všichni počítají, že nakonec celá společnost skončí ve středověku, protože přestane fungovat ekonomika, a sociální systém. Nebudou důchody, nebudou různé dávky, budou nezaměstnaní, lidi budou žebrat, a bude 90% nezaměstnanost. Samozřejmě si doma neposvítíte, nezatopíte, neuvaříte. 

A nebude za to moci vláda, stát, kraj, obec, zaměstnavatelé. Ale příroda, která vytváří viry a baktérie, a nevytváří proti nim dostatečnou imunitu. Ale také za to můžou lidé, jedinci, kteří neumí na to najít odpověď. Neumí se dát dohromady, a najít obranu. A nejhorší jsou ti jedinci, kteří budou odmítat jakékoliv odpovědi proti virům a bakteriím, a tak se viry a baktérie budou vesele šířit, množit a rozvíjet dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat